logo en small

Kukullus respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u Kukullus verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Kukullus gebruikt uw gegevens om communicatie, opdrachten, boekingen en bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Kukullus zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken zonder uw toestemming. Kukullus verplicht zich om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Wij wijzen erop dat datatransport via internet (bijvoorbeeld bij communicatie via e-mail) met veiligheidslacunes gepaard kan gaan. Volledige bescherming van data tegen toegang door derden is niet mogelijk.

 

Verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens:

Kukullus
Claudia Schipper
Spechtenkamp 76
3607 KD Maarssen
Telefoon: 0346-561243                     
Mobiel: 06-27443706
E-mail: i n f o [a t] k u k u l l u s . n l

 

Verwerking van gegevens door Kukullus

Kukullus gebruikt de verzamelde gegevens om zijn klanten en bezoekers van deze website de volgende diensten te leveren: Voor communicatie over het aanbod of de expertise van Kukullus heeft Kukullus contactgegevens zoals e-mailadres of telefoonnummer nodig. Voor offertes, opdrachten, boekingen en bestellingen heeft Kukullus uw naam, e-mailadres, factuuradres, evt. afleveradres nodig, eventueel ook zakelijke gegevens zoals uw BTW-nummer en KvK-nummer. Voor de communicatie over offertes, opdrachten, boekingen en bestellingen heeft Kukullus contactgegevens zoals e-mailadres of telefoonnummer nodig.

Mochten (een deel van) deze gegevens niet aan Kukullus beschikbaar gesteld worden, bestaat de mogelijkheid dat de communicatie over de diensten van Kukullus niet of niet voldoende tot stand kan komen en/of dat een dienst van Kukullus niet aangeboden en/of uitgevoerd kan worden.

Gegevens over het gebruik van deze site en de feedback die Kukullus van zijn bezoekers krijgt helpen ons om deze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Kukullus, dan kunt u contact opnemen via het contactformulier op deze site of het daar of hier boven genoemde e-mail-adres of telefonnummer.

Kukullus maakt geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming, inclusief profilering. Elke besluitvorming van Kukullus over de door Kukullus verstrekte diensten aan personen die gegevens met Kukullus gedeeld hebben, gebeurt door een mens en is gebaseerd op het individuele geval.

Kukullus bewaart de verstrekte persoonsgegevens van personen die klanten worden, zeven jaar lang, in overeenstemming met de geldende fiscale wetgeving.
Gegevens van personen die na verstrekking van hun persoonsgegevens niet klant van Kukullus worden, worden twee jaar lang bewaard.

 

Rechten van betrokkenen m.b.t. persoonsgegevens

Betrokken personen hebben volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) – in het Engels de General Data Protection Regulation (GDPR) - rechten wat betreft de door Kukullus opgeslagen persoonsgegevens. Dit zijn de volgende rechten: het recht op inzage, het recht op rectificatie en aanvulling, het recht op vergetelheid, het recht op dataportabiliteit, het recht op beperking van de verwerking, rechten met betrekking tot geautomatiseerde besluitvorming en profilering en het recht van bezwaar.
Tevens hebben betrokken personen het recht om een gegeven toestemming voor een bepaalde verwerking in te trekken.

Betrokken personen kunnen een klacht kan indienen bij de relevante privacytoezichthouder indien zij aanleiding hiervoor zien. In Nederland is deze toezichthouder de Autoriteit Persoonsgegevens.

Kukullus helpt u graag verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u van een van deze rechten gebruik wenst te maken. Hiervoor kunt u contact opnemen zoals hierboven beschreven.
In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Cookies

Wat is een cookie? Kukullus maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina's van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens het bezoek van deze site geen cookies ontvangt. Uitleg over het aanpassen van de instellingen van uw browser vind u onder Help in de toolbar van de meest gebruikte browsers. Wij wijzen er echter op dat u in dat geval mogelijk niet van alle functies van deze website gebruik kunt maken.

Gebruik van permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kan Kukullus u herkennen bij een nieuw bezoek op onze website. De website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u dus tijd bespaart en een prettiger gebruik van onze website kunt maken. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.

Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kan Kukullus zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Kukullus kan zijn dienst daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit.

Tracking cookies van onszelf
Met uw toestemming plaatsen wij een cookie op uw apparatuur, welke kan worden opgevraagd zodra u een website uit ons netwerk bezoekt. Hierdoor kunnen wij te weten komen dat u naast onze website ook op de betreffende andere website(s) uit ons netwerk bent geweest. Het daardoor opgebouwde profiel is niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op uw profiel, zodat deze zo veel mogelijk relevant voor u zijn.

 

Server-Log-Files

De provider van deze website genereert automatisch informatie in zo genoemde server log files en slaat deze op, server log files die uw browser automatisch aan ons doorgeeft. Deze zijn:

• Browser type / browser versie
• Gebruikt besturingssysteem
• Referrer URL
• Hostnaam van de contact makende computer
• Tijdstip van de serveraanvraag
• IP adres

Deze data zijn niet aan een bepaalde persoon te koppelen. Een koppeling van deze data met andere databronnen vindt niet plaats. Wij behouden ons voor om deze data achteraf te controleren als er concrete aanknopingspunten voor onrechtmatig gebruik bekend worden.

 

Social media buttons

Op deze website zijn buttons opgenomen om webpagina's te kunnen promoten ("liken") of delen ("tweeten") op sociale netwerken als LinkedIn, Xing, Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van LinkedIn, Xing, Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Kukullus heeft daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van LinkedIn, Xing, Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons-)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken. De informatie die deze bedrijven kunnen verzamelen wordt door Twitter, Facebook, Google+ en LinkedIn overgebracht naar en opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google+ stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn angesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

 

Meer informatie over cookies?
Op de volgende websites kunt u meer informatie over cookies vinden:
www.Cookierecht.nl
Consumentenbond: Wat zijn cookies?
www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/veilig-online/privacy-op-internet/extra/wat-zijn-cookies/
Consumentenbond: Waarvoor dienen cookies?
www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/veilig-online/privacy-op-internet/extra/waarvoor-dienen-cookies/
Consumentenbond: Cookies verwijderen
www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/veilig-online/privacy-op-internet/extra/cookies-verwijderen/
Consumentenbond: Cookies uitschakelen
www.consumentenbond.nl/test/elektronica-communicatie/veilig-online/privacy-op-internet/extra/cookies-uitschakelen/
Your Online Choices: A guide to online behavioural advertising
www.youronlinechoices.eu/

 


This website uses cookies. Cookies enhance the functionality of this website and make it easier for us to provide you with our services. If you continue visiting this website without changing the cookie settings in your browser, you agree to our use of cookies on this website. More information can be found in our Data Privacy Statement.
Data Privacy Statement